• Show TV Youtube
  • Show TV Facebook
  • Show TV Twitter
  • Show TV Instagram

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi / Yarın 20.00

BU TARZ BENİM ELEME GECESİ’NDE REKABET TAVAN YAPACAK!

 

Ekranların fenomen yarışma programı Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel dokuz yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren Bu Tarz Benim’in sürprizlerle dolu Eleme Gecesi ise, Cumartesi akşamına damgasını vuracak.

 

DEMET AKALIN, BU TARZ BENİM JÜRİSİNDE!

 

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarın akşam Show TV’de yayınlanacak olan Eleme Gecesi’nde, Demet Akalın rüzgarı esecek! Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

 

Fenomen yarışmaya konuk jüri olarak katılan Demet Akalın, en güzel şarkılarıyla izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak.

 

YARIŞMAYA KİM VEDA EDECEK?

 

Yarışmacılar bu hafta, ‘Kırmızı Halı’ konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar. Rekabetin en üst seviyede yaşanacağı Eleme Gecesi’nde, jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Bakalım bu sürprizlerle dolu gecenin sonunda, 100.000 TL büyük ödüle ve hayallerine kim veda edecek? 

 

Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkılar ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde.

 

Demet Akalın’ın konuk jüri koltuğunda oturacağı ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’, yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!