• Show TV Youtube
  • Show TV Facebook
  • Show TV Twitter
  • Show TV Instagram

Bu Tarz Benim Jüri / Çok Yakında

‘BU TARZ BENİM’ İDDİALI KADROSUYLA YENİ SEZONDA SHOW TV’DE!

 

Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu ? Tüm bu soruların yanıt bulacağı “Bu Tarz Benim”  iddialı kadrosuyla geliyor.

 

“Bu Tarz Benim” ekibinin titizlikle seçtiği 13 kadın, 13 hafta sürecek büyük yarış sonunda  Türkiye’nin en tarz kadını seçilecek ve 100.000 liralık büyük ödülün sahibi olacak.

 

Türkiye’nin En Tarz kadını olmak hiç de kolay olmayacak ! Öykü Serter’in sunacağı programda, yarışmacılar Türkiye’nin en zorlu jüri üyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu’dan geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

 

Yarışmacılar hafta içi her gün, kendi belirleyecekleri farklı konseptlerde giyinerek, tarzlarını Jüriye sergileyecekler. Jüriden geçer puan alanlar, her gün bir yıldız toplayacak ve cuma gününe dek en çok yıldızı toplayan 3 yarışmacı, hafta sonu koruma altında girerek elenmekten kurtulacak. 

 

Cumartesi geceleri “Haftanı Finali”nde ise yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptlerde giyinerek, podyuma çıkacaklar. Jüriden en düşük puanı alan yarışmacı ile arkadaşlar tarafından elenmek üzere en çok adı verilen yarışmacıdan biri , jüri tarafından oy birliği ile elenerek, yarışmaya, hayallerine ve 100 bin liraya veda edecek. Haftanın finali bir yandan eleme heyecanına sahne olurken, bir yandan da her hafta sürpriz bir konuk jüri, en popüler sanatçıların şarkıları ve birbirinden ünlü modacıların defileleri ile tam bir şölene dönüşecek.

 

Yapımcılığını Production House’un üstlendiği “Bu Tarz Benim” hafta içi her gün Show TVekranlarında olacak. Başvurular www.showtv.com.tr adresine yapılabilecek.

 

Bu Tarz Benim, yakında Show TV’de başlıyor!