• Show TV Youtube
  • Show TV Facebook
  • Show TV Twitter
  • Show TV Instagram

Bu Tarz Benim'de bugün neler olacak? / Bu Tarz Benim

Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı “Bu Tarz Benim”,  iddialı kadrosuyla hafta içi her gün yeni bölümleriyle Show TV’de!

 

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

 

Hafta içi her gün kendi belirledikleri konseptte giyinerek tarzlarını sergileyen yarışmacılar, jüriden tam not alarak en çok yıldızı topluyor. Büyük ödüle son bir haftanın kaldığı Bu Tarz Benim’de en çok yıldızı toplayan yarışmacılar, Cumartesi akşamı yayınlanacak olan ‘Eleme Gecesi’nde koruma altına girerek elenmekten kurtuluyor.

 

Büyük finale son bir haftanın kaldığı Bu Tarz Benim’de koruma altına girmek isteyen yarışmacılar; heyecan ve rekabeti bir arada yaşıyor. En çok yıldızı alarak koruma altına girmeye bir adım daha yaklaşan yarışmacıların kim olduğunu öğrenmek istiyorsanız, kıyasıya rekabetin yaşandığı ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim’i sakın kaçırmayın!

 

“Bu Tarz Benim”, bugün saat 15.45’te yeni bölümüyle Show TV’de!